Bramborová jídla

Krém z koření pro přípravu zvěřiny

 

RYCHLÉAROMATICKÉ

Krém z koření pro přípravu zvěřiny

Klikněte pro zvětšení


Doba přípravyDoba přípravy: asi 3/4 hodiny

KcalAsi 330 kcal na porci

toastPodáváme s červeným vínem


1 svazek jarních cibulek;

1 stroužek česneku;

1 lžička soli (nejlépe mořské);

1 rajče;

4 lžíce koření pro přípravu zvěřiny;

100 g tučného tvarohu;

75 g zakysané smetany;

čerstvě mletý bílý pepř;

trochu citrónové šťávy;

1 lžička medu.



1.

Jarní cibulku pokrájíme na jemné proužky. Stroužek česneku rozetřeme se solí. Rajče oloupeme a nakrájíme na kostičky.

2.

Zeleninu s kořením, tvarohem a zakysanou smetanou vložíme do misky a vše dobře zamícháme.

3.

Omáčku bohatě osolíme, ochutíme pepřem, citrónovou šťávou a medem.

 

 




„Jedna ženská vidí často dál, než pět mužských s dalekohledem.“ Jan Werich