Bramborová jídla

Bylinkové máslo

 

ČASOVĚ NÁROČNÉPIKANTNÍ

Bylinkové máslo

Klikněte pro zvětšení

Doba přípravyDoba přípravy: asi 1/4 hodiny

KcalAsi 460 kcal na porci

toastPodáváme se sklenicí piva


125 g másla;

1/2 cibule;

1 lžíce nasekané zelené petrželky;

1 lžíce nasekaného tymiánu;

1 lžíce nasekaného oregana;

1 lžíce nasekaného estragonu;

1 lžíce středně ostré hořčice;

několik kapek worcestru;

1 lžička citrónové šťávy;

sůl;

čerstvě namletý pepř.



1.

Máslo utřeme do pěny. Cibuli jemně nasekáme a s kořením a hořčicí vmícháme do másla.

2.

Dochutíme worcestrem, citrónovou šfávou, solí a pepřem

 

 




„Muži nedovedou ocenit vlastní ženy. To přenechávají druhým.“ Oscar Wilde