Bramborová jídla |
|
|
Krém z koření pro přípravu zvěřiny
RYCHLÉAROMATICKÉ Klikněte pro zvětšení Doba přípravy: asi 3/4 hodiny Asi 330 kcal na porci Podáváme s červeným vínem Ingredience:1 svazek jarních cibulek; 1 stroužek česneku; 1 lžička soli (nejlépe mořské); 1 rajče; 4 lžíce koření pro přípravu zvěřiny; 100 g tučného tvarohu; 75 g zakysané smetany; čerstvě mletý bílý pepř; trochu citrónové šťávy; 1 lžička medu. 1. Jarní cibulku pokrájíme na jemné proužky. Stroužek česneku rozetřeme se solí. Rajče oloupeme a nakrájíme na kostičky. 2. Zeleninu s kořením, tvarohem a zakysanou smetanou vložíme do misky a vše dobře zamícháme. 3. Omáčku bohatě osolíme, ochutíme pepřem, citrónovou šťávou a medem.
|