Bramborová jídla |
|
|
Hřibový krém
RYCHLÉPIKANTNÍ Klikněte pro zvětšení Doba přípravy: asi 3/4 hodiny Asi 580 kcal na porci Podáváme se sklenicí piva Ingredience:75 g sýra s hříbky; 30 g másla; 75 g tučného tvarohu; 75 g zakysané smetany; 1 lžíce mléka; 1/2 cibule; 1 lžíce sekané zelené petrželky; 1 lžíce sekaného kerblíku; sůl; čerstvě mletý pepř; 1 špetka cukru; 1 lžíce koňaku. 1. Sýr s hříbky rozmačkáme vidličkou. Dáme do misky a utřeme dohladka s máslem, tvarohem, zakysanou smetanou a mlékem. (Máslo a sýr by měly mít pokojovou teplotu). 2. Cibuli jemně nasekáme a s kořením vmícháme do hmoty. Dochutíme solí, pepřem, cukrem a koňakem.
|