Bramborová jídla |
|
|
Bylinkový krém
RYCHLÉPIKANTNÍ Klikněte pro zvětšení Doba přípravy: asi 1/2 hodiny Asi 160 kcal na porci Podáváme s červeným vínem Ingredience:2 vejce uvařená natvrdo; 1 šalotka; 1 lžíce středně ostré hořčice; 75 g smetanového jogurtu; šťáva z poloviny citrónu; 1 lžíce sardelové pasty; 4 lžíce nasekaných různých bylinek; sůl; čerstvě mletý bílý pepř; trochu worcestru. 1. Vejce oloupeme, nakrájíme na kostky a přes sítko propasírujeme do misky. Šalotku jemně nasekáme a přidáme k vejci. Utřeme dohladka s hořčicí, jogurtem, citrónovou šťávou a sardelovou pastou. 2. Bylinky vmícháme do vaječného krému. Dochutíme solí, pepřem a worcestrem.
|